Meer over Proost Partners

Proost Partners, Dé Papierkenners!

Na een heel werkzaam leven in “het papier” heb ik als voormalige werknemer van Proost en Brandt een brede kennis op papiergebied opgebouwd.

Ik werk samen met een paar ex-collega’s. Wij besloten onze kennis te bundelen, ieder met zijn eigen bedrijf, maar wel onder één dak. Zo ontstond mijn bedrijf Proost Partners. Samen met de bedrijven Plus Paper, Rotack en La Folie hebben wij een uitgebreid assortiment op specialistisch papiergebied.

Ervaring en kennis
Proost Partners betekent meer dan 100 jaar aan papierervaring! Wij kennen de markt, wij kennen de producten en de alternatieven en daarnaast zijn we natuurlijk ook gewoon papierliefhebbers.

In de zgn. ‘bulksoorten’ houtvrij machinecoated, houtvrij offset, print- en kopieerpapier, weet u normaliter uw weg al prima te vinden. Daar gaat het ons ook niet om.

De kennis van Proost Partners zit juist in de bijzondere soorten waarin u zich kunt onderscheiden: papier met een speciale persing, papier van suikerrietafval, papier van 100% katoen, papier met een speciale coating, designpapier, tekst en omslag, papier voor Letterpress, geurkaartenkarton, archiefpapier, papier met een gepersonaliseerd watermerk.
Maar ook zelfklevende materialen en etiketten, kunststoffen, spiegelkarton en eetbaar papier: het kan mij niet gek genoeg zijn.

Door mijn ervaring en kennis weet ik voor (bijna) elke vraag of probleem een oplossing te bedenken. Dat het daarbij niet altijd om een standaard oplossing gaat mag duidelijk zijn. Flexibiliteit en creativiteit is mijn kracht, of het nu om een grote of kleinere oplage gaat.

Samen met mijn collega’s ga ik elke uitdaging aan om uw vraag op te lossen, dus zijn er producten of zaken die u niet kunt vinden, aarzel dan niet om even te bellen met 06-3656 1986 of te mailen aan pedro@proostpartners.nl
In de meeste gevallen kan ik u helpen. En lukt mij dat zelf niet? Dan is het voor mij geen probleem om u door te verwijzen naar diegene die dat product wel kan leveren.

Pedro Dado